Снимка PexelsСтроги мерки на Оскарите.  Церемонията по връчването на наградите

...
Снимка PexelsСтроги мерки на Оскарите.  Церемонията по връчването на наградите
Коментари Харесай

Тестват за COVID-19 всички номинирани за Оскарите

Снимка Pexels

Строги ограничения на " Оскарите ". 
Церемонията по връчването на премиите " Оскар " през април ще бъде радушно събитие, извършено без включвания посредством Zoom и присъствено лимитирано до номинираните, връчващите премиите и техните посетители, оповестиха през днешния ден продуцентите на събитието, съобщи Ройтерс, представена от Нова.

Заради коронавирусната пандемия шоуто ще се състои по едно и също време в " Долби спектакъл " в Холивуд и на железопътната гара Юниън стейшън в центъра на Лос Анджелис. Всеки ще бъде тестван и ще има екип, който ще се грижи за ограниченията, въведени поради COVID-19.

Организаторите на проявата дават обещание приятна вечер на всички присъстващи и на милионите фенове, които ще гледат церемонията по малкия екран. Те споделят, че напъните за организирането на довечера са огромни и че потреблението на Zoom би ги омаловажило.
Обикновено на церемонията за " Оскар " -ите в " Долби спектакъл ", който има 3400 места, се събираха стотици звезди. Тази година номинираните са над 200. Церемонията ще бъде на 25 април. Номинираните и техните посетители ще се съберат в двора на гарата, до момента в който останалите детайли от шоуто ще се проведат онлайн в " Долби спектакъл ", който е на към 12,9 километра от гарата.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР